موم عسل طبیعی
موم زنبور عسل تنها موم طبیعی است. این ماده در آزمایشگاه هرگز سنتز نشده است، بنابراین هیچ جایگزین شیمیایی وجود ندارد که بتواند همه کارهایی را انجام دهد که برای ساخت موم انجام میشود. ممکن است فکر کنید میتوانید از موم پارافی ، یک موم نفتی بهجای موم عسل استفاده کنید ، اما پارافین بعد از گرم شدن ماده بسیار سمی است؛ چراکه هنگامی که پارافین را میسوزانید، دوده سمی به وجود میآورد. و اگر از پارافین بهجای موم در محصولات بهداشتی استفاده شود به دلیل وجود هیدروکربنهای موجود در پارافین و جذب آن از طریق پوست صورت یا لب، کبد و کلیه شروع به سمزدایی بدن کرده و بسیار برای بدن مضر میباشد. موم زنبور عسل با خاصیت ضد میکروبی، ضد التهابی، ضد درد، تسکین دهنده و مرطوب کننده میباشد. میتوان گفت جز موم زغال اخته هیچ موم دیگری این مزایا را ندارد.
با خوردن موم به همراه عسل بدن خود را سالم نگدارید
انواع موم زنبور عسل
سه نوع موم زنبور عسل وجود دارد که اولین آنها موم زرد است. موم زرد، محصول خامی است که به طور مستقیم از شانه عسل گرفته میشود. موم زرد، شکل اساسی تمام انواع مومهای زنبور عسل است. نوع دوم، موم سفید، موم زرد سفید شده است و نوع سوم و آخر، از تاثیر الکل بر موم زرد به دست میآید.
عناصر موجود در موم زنبور عسل
اسید استر۱٪
اسیدهای چرب آزاد۱۲٪
اسیدهای پلی استر۲٪
الکلهای چرب آزاد۱٪
هیدروکربنها۱۴٪
هیدروکسی پلی استر۸٪
خواص موم عسل